نوشته شده توسط : iranembberlin

ماسیمو دالما نخست وزیر و وزیر امور خارجه اسبق ایتالیا با دکتر ظریف دیدار و گفتگو کرد

 

ماسیمو دالما نخست وزیر و وزیر خارجه اسبق ایتالیا که برای شرکت در کنفرانس امنیتی تهران در کشورمان بسر می برد، عصر امروز با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار آقای دالما حفظ و حمایت از توافق هسته ای و تقویت همکاریهای اقتصادی با کشورمان از سوی اتحادیه اروپا را موضوعاتی با اهمیت برشمرد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز بر لزوم اقدامات و گامهای عملی از سوی اتحادیه اروپا در کنار بیانیه های صادره از سوی آن اتحادیه در قبال حفظ و حراست از دستاوردهای برجام تاکید کرد.

تبادل نظر در خصوص اوضاع کشورهای منطقه از جمله سوریه و عراق از دیگر موضوعات این دیدار بود.

آخرین اخبار در سایت سفارت ایران در برلین



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

کشتی یونانی

در غرب جزيره يك كشتي عظيم‌الجثه در سواحل نيلگون كيش جا خوش كرده است كه به كشتي يوناني معروف است. در يكي از روزهاي گرم تابستان سال ۱۳۴۵، بوميان جزيره كيش ناگهان كشتي عظيم‌الجثه‌اي را كه در نزديكي روستاي باغو به گل نشسته بود، ديدند. هنوز پس از گذشت سال‌ها دليل به گل نشستن اين كشتي در پس پرده‌اي از ابهام است اما گفته مي‌شود به علت مه آلود بودن هوا و نبودن فانوس دريايي در سواحل جزيره كيش اين اتفاق روي‌ داده است.

اين كشتي در سال ۱۳۲۲ شمسي توسط شركت ويليام هاميلتون به وزن ۷۰۶۱ تن و به طول ۱۳۶ متر در بندر گلاسكو در اسكاتلند ساخته شد و در روز ۴ مرداد ۱۳۴۵ به هنگام بازگشت از ايران، در سفر دريايي خود به كشور يونان در عرض جغرافيايي ۲۶ و ۲۰ درجه شمالي و طول جغرافيايي ۵۳ و ۵۴ درجه شرقي به گل نشست و هشتاد روز تلاش اورينوكو، يدك‌كش هلندي براي بيرون كشيدن اين كشتي به ثمري نرسيد. تلاش‌هاي ناموفق زيادي براي بيرون كشيدن آن انجام شد و به ناچار سرنشينان كشتي مجبور به ترك آن شدند و بار آن تخليه شد، چرا كه عمليات بيرون كشيدن كشتي از نظر اقتصادي مقرون به صرفه نبود. اطلاعات بدست آمده از شركت بيمه لويدز لندن نشان دهنده اين است كه اين كشتي در زمان به گل نشستن متعلق به كشور يونان و بنام كولااف بوده است. اين كشتي در ابتدا “شيپور امپراتور” سپس “ناتوراليست” و در سال هاي بين ۱۳۳۸ تا يكسال قبل از توقف، در مالكيت خطوط كشتيراني ايران با نام‌هاي “سيروس فارس”‌، “همدان” در تردد بوده است.

كشتي يوناني از نظر تاريخي قدمت و اهميت چنداني ندارد وگذشت زمان كشتي را دچار فرسودگي كرده است. قسمت تحتاني كشتي كه در آب است بر اثر برخورد امواج دريا با آن پوسيده و هر آن ممكن است فرو افتد.

تماشاي خورشيد كه به آهستگي در پشت كشتي يوناني در آب هاي نيلگون خليج فارس غروب مي‌كند خاطره‌اي فراموش‌نشدني و جاويدان است. درخشش آخرين شعاع هاي نور خورشيد بر پهنه آسمان، طيف رنگ هاي زرد و قرمز و نارنجي و سايه روشن هاي لکه هاي ريز و درشت ابر، تابلويي چنان زيبا و خيال انگيز را در پشت کشتي يوناني پديد مي آورد که نظير آن را کمتر مي توان يافت.

پارك ساحلي كشتي يوناني در زميني به مساحت ۶۰ هزار متر مربع با امكاناتي چون آمفي‌تئاتر، كافه تريا، رستوران ايراني و لبناني، غرفه هاي فروش تنقلات، ايستگاه هاي كرايه اسكيت، دوچرخه و فروش محصولات ورزشي در محيط پيرامون كشتي يوناني در دست احداث مي‌باشد.

سایر جاذبه های گردشگری ایران را در سایت سفارت ایران در برلین بشناسید



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

شهر بازفت

 

بخش بازفت یکی از بخش‌های شهرستان کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری ایران است . بخش بازفت در ۱۹۰ کیلومتری شهرکرد، مرکز استان چهارمحال بختیاری قرار دارد و یکی از محل‌های کوچ عشایر و ایلراه‌های آنها بوده است و همیشه، خصوصا در فصل بهار به علت طبیعت زیبا و سحرآمیزش مورد توجه گردشگران بوده است.

تقسیمات کشوری

بخش بازفت
دهستان بازفت
دهستان دوآب (کوهرنگ)

جمعیت

بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت بخش بازفت شهرستان کوهرنگ در سال ۱۳۸۵، برابر با ۱۴۷۳۷ نفر بوده است..
بازفت بالا و بازفت پایین

منطقه بازفت شامل دو بخش بازفت بالا و بازفت پایین می‌باشد.

بازفت بالا در همجواری مرز استان خوزستان واقع گردیده است. در این قسمت اکثر طوایف شیخ رباط، موری و و کیارسی و سهید و قند علی ساکن می‌باشند. این منطقه دارای جاذبه‌های گردشگری و توریستی بوده و از پوشش جنگلی با درختان بلوط برخوردار است.

با ما با معرفی سایر جاذبه های گردشگری در سایت سفارت ایران در برلین همراه باشید



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

سهند نام قله‌ای در شمال شهرمراغه

سهند نام قله‌ای در شمال شهرمراغه واقع در استان آذربایجان شرقی ایران است.

مشخصات کوه : ارتفاع : ۳۷۰۷ متر مکان : شمال غربی ایران ارتفاع نسبی : ۱۸۲۶ متر گونه : آتشفشانی مطبق

آخرین فوران : ناآشکار، احتمالا دوران هولوسن

رشته کوه سهند به عنوان عروس کوهستانهای ایران مشهور است . دامنه های سر سبز و چشمه های روان آن بسیار دل نواز هستند . این رشته کوه در شمال مراغه واقع بوده و بلندترین قله آن جام نام دارد . سهند و جام دو قله به هم چسبیده این رشته کوه می باشند.چشمه ای در قله این کوه وجود دارد که تقد س خاصی برای آن قائلند

سهند در باورهای آیینی اسطوره شناسی جایگاه برجسته‌ای دارد، به نظر برخی از محققان كوه سهند همان كوه اسنوند است كه در اوستا آمده و زرتشت در آنجا با الهه آبها گفتگو كرده است. سهند رشته‌ای از جبال البرز است كه در شمال مراغه و از غرب به شرق كشیده شده و بلندترین قله آن 3710 متر ارتفاع دارد.

قسمت اعظم سهند در سال پوشیده از برف است. دامنه‌های سهند در طول سال پوشیده از گل و ریحان و لاله واژگون بوده و این امر جلوه‌های بدیعی از طبیعت را در برابر چشم گردشگران به تماشا می‌گذارد.

دامنه كوه سهند در مراغه گردشگاهی سرشار از طراوت و نعمت برای گردشگران و علاقه‌مندان به طبیعت است.

جاذبه‌های گردشگری و دامن سرسبز و پربركت كوه سهند هر سال میهمانان و گردشگران زیادی را پذیرا شده و آنان را از نعمات خود بهره‌مند می‌كند.

كوه سهند با دامنه‌های سرسبز و پر از گل و ریحان خود شامه نواز گردشگران و میهمانان نوروزی بوده و برای صعودكنندگان خاطره‌ای خوش را به یادگار می‌گذارد.

این كوه همواره محلی مناسب و سرسبز برای گردش و تفریح مردم شهرهای آذربایجان شرقی و غربی و گردشگران و مسافران این شهرها به ویژه شهرستان مراغه است.

شقایق‌های صحرایی و آلاله‌های روییده شده در دامنه‌های این كوه كه از جمله گونه نادر لاله واژگون هستند، منظره جالبی را برای گردشگران و میهمانان تداعی می‌كند.

وجود ‪ ۱۸۵گونه پرنده بومی و مهاجر ، وجود پستانداران متعدد و گونه‌های متنوع و نادر گیاهی و آبزی ، دامنه سهند و جلگه‌های آن را به زیستگاهی مهم برای حیات وحش تبدیل كرده و دیدن هر كدام از این مناظر برای گردشگران جالب و خاطره انگیز است.

كوه سهند علاوه بر جاذبه‌های دیدنی موجب رونق كشاورزی ، دامداری و كندو داری در این منطقه شده و سرسبزی قسمت زیادی از آذربایجان شرقی و مراغه مدیون این كوه است.

وجود چشمه‌های متعدد در قله و دامنه‌های آن كه مشهورترین آن‌ها” قرخ بلاغ ” گوموش بلاغی” ، “پری” و ” گوران بلاغی” است ، طراوت و لطافت را به مراغه ارمغان داده و موجب سیرابی درختان ، باغات و مراتع این شهرستان می‌شود.

كوه سهند با ‪ ۱۳۰هزار هكتار مراتع ییلاقی علاوه بر سرسبزی دارای گونه‌های گیاهی خوش خوراك مثل شبدر و یونجه بوده و دامنه‌های آن مرتع و چراگاه بسیار مناسبی برای دام‌های دامداران ، ایلات و عشایر منطقه است.

دامداران منطقه و عشایر استان‌های آذربایجان شرقی و غربی هر سال برای ییلاق گذرانی و تعلیف دام به دامنه‌های كوه سهند كوچ می‌كنند.

دامنه‌های این كوه به علت داشتن گل‌های فراوان بهترین محل جهت تولید عسل بوده و عسل تولید شده در این منطقه از شهرت ویژه‌ای برخوردار است.

سرمای زیاد در طول مدت زمستان و برف زیاد در این كوه مانع رشد درختان و درختچه‌ها شده ولی تیره‌های مختلف گیاهی كه همگی به صورت علفی پایا و یك ساله هستند ، در مراتع و چمن‌زارهای سهند به وفور یافت می‌شود.

قله سهند وجام

قله سهند وجام/ دوقله ای که دست در گردن هم دارند،با سرهای بر افراشته : برای رسیدن به این قله ها ،پس از رسیدن به شهرستان مراغه، یکی از شهر های استان آذربایجان شرقی با حرکت از حوالی راه آهن بطرف هشترود،که با عبور از روستاهای داش آتان ،مردق،سرگیز ه،میمونق-به” کورده ده می رسیم- جاده آسفالته تا کورده ده ادامه می یابد،که در دو طرف این جاده باغهای گردو،سیب،گیلاس…دیده می شود

در انتهای ده پلی کوچک بر روی رودخانه دیده می شود. جاده خاکی از این نقطه شروع می شود که با کمی شیب وسر بالا وسنگلاخی باپیچ وخم های بلند که در ادامه به گردنه می رسد.جاده ای طولانی ار میان تپه ماهورها ودشت بطرف “قیخ بولاغ”می رود ،وسیله نقلیه سواری ومینی بوس …تا دامنه قله ونزدیک چشمه می رود- در مسیر وچشم انداز دشت دامنه” سهند چند کلبه سیمانی وچادر عشایر دیده می شود –صبح که از مراغه حرکت کنی ،حدود ظهر به کنار چشمه قیخ بولاغ وکنار دیوار وجای گاه سیمانی می رسیم .در دامنه ،بطرف شمال که نگاه می کنیم یال وقله های سهند وجام خیلی دور نیستند ،از سمت چپ چشمه واز شیب جنوبی بطرف راه پاکوب وشمال غربی به قله سهند می رسیم .پشت یال دشتی وسیع دیده می شود با ادامه مسیر از روی یال وراهی سنگلاخی بطرف شمال شرقی می رویم ،در بین دو قله یک سنگ قبرسیمانی دیده می شود ،ادامه شیب سر بالایی به قله جام می رسد .در بالای قله میله ای وسنگ چین بزرگی قرار دارد ،داخل یکی از این سنگ چین ها چاهی پر آب دیده می شود – سنگ چین بالای قله برای توقف وشب مانی مناسب است .در شرایط مناسب از چشمه تا قله اول وسپس دوم در حدود ۳-۴ ساعت طول می کشد . مناظر دور دست از بالا خیلی زیباست از مسیر جنوبی که به قله جام نزدیک تر است وراهی پاکوب دارد ،به طرف پایین وچشمه قیخ بولاغ سرازیر می شویم .برای رسیدن به قله سهند می توان از جاده هشترود به خراجو واحمد آباد که طولانی تر است ،هم استفاده کرد.ضمنا از کورد ده تا مراغه حدود ۳۵ کیلو متر است .

کوهستان سهند

، آنچه در ادامه می آید،برداشتی است از مقاله آقای کشاورز

کوهنوردان زیادی همه ساله ازسراسرایران برای صعود به قله سهند مخصوصا در فصل بهار واوایل تابستان به منطقه آذربایجان می آیند واکثریت آنها یا قله جام را از سمت جنوب یا شمال وقله قوچ گلی را از سمت شمال صعود کرده ومراجعت می نمایند .بی آنکه شناخت مختصری از این کوهستان زیبا بدست آورند …سهند کوهستان مهمی است در آذربایجان شرقی به وسعت ۴۵۰۰ کیلومتر مربع.این کوهستان از طرف غرب به دریاچه ارومیه واز سمت شرق به شهرستان سراسکند (هشترود)به طول تقریبی ۴۵ کیلومترمربع کهبیش از بیست قله آن متجاوز از ۳۰۰۰مترارتفاع دارد .سهند را عروس کوهستانهای ایران گویند…مراتع سهند بهترین مکان برای ایلات وعشایر جنوب آذربایجان یعنی منطقه مراغه-میاندوآب- بناب – ملکان و مهاباد می باشد…تفاوت سهند با کوههای غربی ایران ویرانی قلل آن است .به جای ارایه یک قله منفرد مانند سبلان چندین قله مرتفع بر روی یک دایره نسبتا مدور ارایه داده است.علاوه بر قلل مشهوری که گرداگرد این دایره استقرار یافته در روی خطی به طول ۱۰۰ کیلو متروعرض ۴۵ کیلومتر …در جبهه شمالی برف از سالی به سال دیگر می رسد .کوهستان سهند از مجموعه کوههای آتشفشانی تشکیل شده که دریاچه کوچکی که خاص این کوهستانهاست در دامنه های آن به چشم می خورد .که از مهمترین آنها می توان به آلمالوگلی ، قور گل آیقرگلی،نادر گلی ،گین گلی و قوچ گلی اشاره کرد.در این کوهستان بریدگی های سخت- دامنه های شیب دار ودره های عمیق وباریک وقله های متعدد در موازات همدیگر به وجود آمده اند .که در ایندره ها جویبارها ورودخانه های زیادی به سوی دو آبگیر عمده یعنی دره قزل اوزن (دریای خزر)ودریاچه ارومیه جریان دارند.معروف ترین قله ودره های سهند عبارتند از :۱-در بخش شمال شرقی که مشرف به جلگه بستان آباد می باشد قله های قوچ گلی داغی – بز داغی – حرم داغی – متال داغی – زری داغی – آت داغی – جوداغی که به وجود آورنده دره های- چینی بلاغ –سعید آبادچیچکلو که همین دره ها وقله ها سرچشمه رودهای چینی بلاغ چایی-قپان چایی- بهادر چایی-کلقان چایی می باشند.که اکثرا به حوضه آبریز قزل اوزن ودر نهایت به دریای خزر می ریزند.بلندترین قله سمت شمال شرق قله قوچ گلی به ارتفاع ۳۷۰۰متر می باشد.نزدیکترین روستا ها به همین قله ها روستاهای ثمر خزان- چینی بلاغ- چیچکلو می باشد. ۲- در بخش شمالی که مشرف به جلگه لیقوان وتبریز می باشد :گیروداغی- شیرشیر داغی –دمیرلی داغی- شله سرداغی- پانیخ داغی که بوجود آورنده دره های توله سر دره سی-بارالی دره سی – گین دره سی – ورودخانه های لیقوان چای-توله سر چای-بارالی چای که در نهایت به آجی چای تبریز پیوسته به دریاچه ارومیه می ریزند.بزرگترین قله بخش شمالی کوهستان سهند قله گیروه با ۳۶۰۰ متر ارتفاع نزدیک ترین روستا ها ومسیر صعود روستای ثمر خزان و روستای لیقوان می باشد.۳-در بخش شمال غربی که مشرف به جلگه تبریز وشهرستان اسکو می باشد قله سلطان داغی – نوروز داغی – ارشد داغی – سنجر داغی – و قشنار داغی – زینجاب داغی که بوجود آورنده دره های زینجاب دره سی- ارشد چمنی – کندوان دره سی – آستاری دره سی ورودخانه های کندوان چایی- اسکو چایی وزینجاب رود که در نهایت به دریاچه ارومیه می ریزند .بلند ترین قله شمال غرب سلطان داغی با ارتفاع ۳۴۲۵ متر ونزدیکترین روستاها ومسیر صعود روستای کندوان وعنصرود می باشد.در بخش غرب وجنوب غرب که مشرف به جلگه آذرشهر وعجب شیر ومراغه بوده قله های میدان داغی – قارمش داغی – قوجا داغی –نال میخ داغی – چماقلو داغی – عریان داغی و اولیا داغی که بوجود آورنده دره های گنبه دره سی – بهادر دره سی – چاخ چاخ یوردی – اسفاین دره سی – سارم ساخلی یوردی ورودخانه های گنبر چای وتوفارقان چای آذرشهر – قلعه چای عجب شیر و صوفی چای مراغه می باشد.بزرگترین قله منطقه غرب کوهستان قله میدان داغی با ۳۴۰۵ متر نزدیک ترین روستاها ومسیر صعود روستاهای هرگلان عجب شیر گنبر آذرشهر و یای شهر مراغه –کندوان اسکو می باشد.۵- در بخش جنوب که به جلگه مراغه وهشترود مشرف بوده کوه معروف سهند یک کوه با دو قله که جام ۳۵۵۰ وقله سهند ۳۵۱۳متر خود نمایی میکنند. کمی بطرف جنوب شرق کوه آق داغ می باشد جنوب کوه سهند مرتع قیخ بولاغ وشمال آن شاه یوردی ودشت بایندر می باشد. نزدیکترین روستاها ومسیر صعود روستای کورده ده وباتما نقلیچ مراغه وروستای چیچکلو هشترود می باشد.در بخش شرقی ارتفاع قابل ملاحظه ای وجود ندارد وبه مرتع بایقراء ختم می شود.۶- بخش مرکزی فاقد قله های مرتفع بوده ولی سه دره زیبا وپر آب :شاه یوردی- بایندر ده سی و تورپاغلی بستر سه رودخانه مهم کوهستان قرانقوچای – مردق چای وصوفی چای می باشد .همین دره های زیبا وفرحناز هسته مرکزی کوهستان بوده که در میان قلل مرتفع همچون نگینی برانگشتر جلوه گر است -…واینهم یک کروکی …ومسیر های پیشنهادی دوروزه :۱- روستای کردده مراغه- مسیر رودخانه – گردنه دودانلو – کوثر بلاغی – بایندر دره سی محل شب مانی – قله گیروه- توله سر دره سی –لیقوان تبریز.۲- مرتع قرخ بلاغ –قله سهندوجام – شاه یوردی محل شب مانی – ادامه شاه یوردیقله قوچ گلی – پیست اسکی سهند .۳- سد علویان مراغه – دره اسپراین- مرتع سارم ساخلی محل شب مانی – قله قارمش – ارشد چمنی – کندوان.۴- روستای یای شهر مراغه – شاخه فرعی صوفی چای –تور پاغلی محل شب مانی – گردنه لیقوان – گین در سی – روستای لیقوان .۵-روستای هرگلان عجب شیر – آبشار شرشر – دربند قطر- قله میدان داغی – ارشد چمنی محل شب مانیسلطان داغی – چوبان چشمه سی- عنصرود اسکو.۶- روستای گنبروف آذرشهر – نال میخ- تورپاغلی دره سی محل شب مانی – بایندر دره سی – قله سهندوجام – قرخ بلاغ – مراغه .۷-روستای یای شهر مراغه – شاخه اصلی صوفی چای – بایندر درهسی محل شب مانی – یال حرم وقوچ گلی – چینی بلاغ دره سی –المالوگلی – روستای المالو هشترود

با سایر جاذبه های گردشگری ایران در سایت سفارت ایران در برلین آشنا شوید

 



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

سه کشور اتحادیه اروپا با ظریف نشست برجامی خواهند داشت

 

محمد جواد ظریف روز دوشنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا مقامات آلمان از شما دعوت کرده اند که در خصوص وقایع اخیر در ایران به آلمان سفر کنید؟، اظهارداشت: براساس صحبت های انجام شده، توافق کردیم باتوجه به اهمیتی که این روزها برجام دارد و بخصوص باتوجه به سیاست های مخرب آمریکا نشست مشورتی بین ایران و سه عضو اتحاده اروپا درمورد برجام انجام شود.

وی ادامه داد: برخی از رسانه ها به خصوص رسانه های اسرائیلی تلاش کردند در این زمینه خبرسازی کنند که این خبرسازی ها بی اساس و بی مبنا است.

وزیر امور خارجه همچنین گفت: برخی در خارج از کشور تلاش کردند سوء استفاده کنند. این واقعیت است که در ایران مردم برخلاف متحدین منطقه حق دارند که اعتراض و نظر و انتقاداتشان را مطرح کنند.
ظریف تصریح کرد: البته انتقاد و اعتراض به صورت مسالمت آمیز حق مردم بوده و با خشونت هم فرق دارد.
وی با بیان این که مردم نشان دادند ضمن این که اعتراض را حق خود می دانند، خشونت را نمی پذیرند و بر نمی تابند، افزود: آمریکایی ها تلاش کردند از این حرکت سوء استفاده سیاسی برای اهداف خود کنند، دیدیم حتی با وجود اعمال فشاری که در شورای امنیت کردند و روش های نامناسبی که وجود داشت، چگونه منزوی شدند و همه کشورها به جای این که درمورد مسائل مورد نظر آنها صحبت کنند درخصوص ضرورت حفظ برجام و امتناع از دخالت در امور داخلی صحبت کردند.

رییس دستگاه دیپلماسی ایران ادامه داد: این کشورها در شورای امنیت سازمان ملل از این که بخواهند این موضوع را بهانه ای برای استفاده اهداف سیاسی خود کنند، ابراز نگرانی کردند و براساس تمام گزارش هایی که از جاهای مختلف حتی در داخل آمریکا و در مقالاتی که نوشته شد و همچنین آنطور که تلویزیون های آمریکایی گفتند این جلسه نشان داد که گرایش دولت جدید واشنگتن در سطح جهانی گرایشی منزوی است.
ظریف گفت:جمهوری اسلامی ایران، نظامی مبتنی برمردم است و ما قدرت ،اقتدار، پیشرفت وخود را مدیون مردم می دانیم و به جد اعتقاد داریم که مردم ولی نعمت ما هستند.

وی ادامه داد: دولت بیش از همه نگران وضع و معیشت مردم هستیم و تلاش می کند که در این زمینه علاوه بر تلاش، نظرات مردم را بشنود. البته آنها راه خود را از خشونت و اغتشاش جدا کردند.

با ادامه خبرها در سایت سفارت ایران در برلین ما را همراهی کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

سفیر جدید لهستان رونوشت استوارنامه خود را تسلیم دکتر ظریف کرد

"یاروسواف مارچین دومانسکی" سفیر جدید لهستان در ایران عصر امروز ضمن دیدار و گفتگو با دکتر محمد جواد ظریف، رونوشت استوار نامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کرد.

خبرهای مشابه دیگر در سایت سفارت ایران در برلین



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 13 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

رونوشت استوار نامه سفیر جدید غنا در ایران به دکتر ظریف وزیر امور خارجه ایران تقدیم شد

"محمد سایوتی یحیی ایدی" سفیر جدید جمهوری غنا در ایران، عصر امروز با وزیر امور خارجه دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تقدیم دکتر ظریف کرد.

خبرهای مشابه دیگر در سایت سفارت ایران در برلین

 



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

وزرای امور خارجه ایران و بلژیک در بروکسل دیدار و گفتگو کردند

 

دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در بروکسل به سر می برد، در ادامه برنامه های خود خود، با آقای دیدیه ریندزر، وزیر امور خارجه بلژیک دیدار و گفتگو کرد.

 وزرای امور خارجه دو کشور در این دیدار با ابراز رضایت از روند رو به رشد روابط و مناسبات دو جانبه، بویژه روابط اقتصادی و تجاری، بر بهره گیری از فرصت های موجود و توانمندی های دو کشور برای افزایش این همکاریها، بویژه در زمینه های حمل و نقل و ترانزیت تاکید کردند.

 وزیر امور خارجه بلژیک در این دیدار همچنین خواستار اجرای کامل برجام از سوی همه طرف‌های این توافق شد.

 دو مقام همچنین مسایل منطقه ای را نیز  با در نظر داشت تسریع در یافتن راه حل های سیاسی مورد تاکید قرار دادند.

 در این دیدار، ضرورت جلوگیری از تلاشهای برخی عناصر از خاک کشورهای اروپایی به قصد تحریک به خشونت، مورد تاکید قرار گرفت.

ادامه خبرها در سایت سفارت ایران در برلین



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

دکتر روحانی در تماس تلفنی رییس جمهور ترکیهایران و ترکیه برای جهش در روابط دوجانبه و منطقه‌ای مصمم هستند

روسای جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در تماسی تلفنی، درباره راههای توسعه بیش از پیش همکاریهای تهران و آنکارا در حوزه‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در تماس تلفنی "رجب طیب اردوغان" با وی، ضمن ابراز خرسندی از روند مثبت همکاری های دو کشور در حوزه های سیاسی، امنیتی و اقتصادی ، تصریح کرد که با اجرای طرح‌های در دستور کار دو کشور‌، بی تردید در سال جاری میلادی شاهد جهش و تحرکی اساسی در روابط تهران - آنکارا بویژه در حوزه اقتصادی خواهیم بود.

رییس جمهور همچنین تسریع در همکاری بانکهای دو کشور از جمله در سواپ ارزی و استفاده از پول‌های ملی را ضروری خواند و گفت: تقویت همکاری‌های بانکی و تسهیل امور گمرکی ، نقش مهمی در توسعه و تقویت روابط برجای خواهند گذاشت.

دکتر روحانی در ادامه با بیان اینکه ایران برای تحکیم روابط خود با ترکیه مصمم است ، به همکاری های دو کشور در حوزه منطقه ای اشاره کرد و گفتهمکاری های تهران  آنکارا و مشارکت فعال آنها در مذاکرات سوچی و آستانه، به تقویت و توسعه امنیت در منطقه کمک کرده و این روند همچنان تا رسیدن به ثبات و امنیت کامل در منطقه ادامه می یابد.

رییس جمهور همچنین با اشاره به اظهارات رییس جمهوری ترکیه درباره نقش برخی رسانه‌های غربی و صهیونیستی در ایجاد ناآرامی در کشورها و از جمله در ترکیه، گفت: حضور مدبرانه و آرام بخش پلیس ایران در ناآرامی های محدودی که اخیرا در برخی از شهرها شاهد بودیم، نشان دهنده این است که ما به امنیت و ثبات کشور اطمینان کامل داریم و با توجه به حضور گسترده مردم در مخالفت با آشوبگران‌، امنیت و آرامش کامل خواهیم داشت.

دکتر روحانی افزود: در جمهوری اسلامی ایران مردم درچارچوب قانون آزادند تا انتقادات و اعتراض خود را بیان کنند و بی تردید برای ما امنیت و آرامش مردم بسیار حائز اهمیت است و در همین راستا در برابر اعمال خشونت و اقدامات غیرقانونی سوء استفاده کنندگان سکوت نخواهیم کرد.

رییس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی تاکید کرد که آنکارا مصمم است روابط خود را در همه حوزه‌ها با جمهوری اسلامی ایران گسترش دهد.

خبرهای مشابه را در سایت سفارت ایران در برلین دنبال کنید

رجب طیب اردوغان با بیان اینکه برای روابط دو کشور اهمیت زیادی قائلیم و امیدواریم در سال جاری میلادی ، روابط تهران و آنکارا در همه حوزه ها جهش داشته باشد، گفت: با تقویت همکاری‌های بانکی و تسریع در استفاده از پول‌های ملی در روابط اقتصادی دو کشور ، این روابط تعمیق خواهد یافت.

وی همچنین به نقش نشست های سوچی و آستانه در تقویت ثبات و امنیت منطقه ای اشاره و گفت که تهران و آنکارا به این همکاری ها تا تحکیم ثبات منطقه ادامه خواهند داد.

رییس جمهور ترکیه همچنین با اشاره به برخی ناارامی‌ها در روزهای اخیر در ایران به حوادث مشابهی که برخی قدرتها در کشورش ایجاد کرده بودند‌، پرداخت و گفت: ترکیه ثبات و امنیت ایران را از ثبات و امنیت خود جدا نمی داند.

اردوغان با اشاره به عملکرد رسانه‌های غربی و اظهارات مقامهای ارشد آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه برخی ناآرامی ها در ایران اظهارداشت: ما تبلیغات رسانه‌های غربی را علیه خودمان دیده و به اظهارات تکراری و مداخله جویانه افرادی مانند ترامپ و نتانیاهو عادت کرده ایم.



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iranembberlin

 خشکبیجار

خشکبیجار شهری است ساحلی در ۲۰ کیلومتری شمال شرقی رشت که در کنار دریای خزر قرار دارد.

سواحل زیبای این شهر زبانزد است. سواحل زیبای حاجی بکنده،امیر بکنده، امین آباد و… در مجاورت این شهر توریستی قرار دارند. طول سواحل این شهر بیش از ۱۵ کیلومتر است که در مجاورت منطقهٔ آزاد انزلی جایی مناسب برای سپری کردن اوقات فراغت و بازی‌های دریایی در فصول گرم سال است. در تاریخ معاصر سواحل این شهر محل تجمع‌ها در مراسم تفریحی است ازجمله سیزده بدر

جمعیت

براساس سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت خشکبیجار ۴۶۷۳۹نفر بوده‌است. برآورد جمعیتی برای این شهر جمعیت آن را در سال ۱۳۹۰ به بیش از ۴۹۰۰۰ نفر تخمین می‌زند.

خشکبیجار با بخش‌های خمام و لشت نشاو کوچصفهان از شهرستان رشت همسایه‌است.

شغل اکثر مردمان آن کشاورزی و دامپروری به شکل سنتی و اکثراً کشت برنج می‌باشد.

شهر خشکبیجار در هفته روزهای دوشنبه و پنج شنبه دارای بازار محلی می‌باشد که از روستاهای اطراف برای خرید و فروش محصولات خود به این بازار می‌آیند.


موقعیت جغرافیایی

مساحت خشکبیجار ۹۵ کیلومتر مربع و طول جغرافیایی آن ۴۹ درجه و ۴۶ دقیقه و عرض جغرافیایی آن ۳۷ درجه و ۲۲ دقیقه‌است.
مطالب ویژه توپو گرافی

دریای خزر در شمال شهر خشکبیجار از ویژگی‌های مهم طبیعی منطقه بوده و بدون تردید دریا و اختصاصات ویژه آن در زندگی ساکنان تاثیر عمیقی می‌گذارددر این منطقه حاشیه ساحلی دریا را یک نوار جنگلی از اشکوب درختان توسکا و غیره پوشانده که مناظر زیبایی را به وجود آورده‌است.
آب و هوا

خشکبیجار با آب وهوای ویژه گیلان در اقلیم مرطوب و معتدل واقع بوده و دارای باران فراوان ۹۷۴/۳ میلیمتر در سال و رطوبت میانگین ۸۹ درصد و تعادل گرمایی متوسط ۱۶/۶ درجه‌است. حداکثر حرارت مطلق ۲۸/۵ و حداقل حرارت مطلق ۷/۵ درجه در فصول مختلف سال است. متوسط گرمترین ماههای سال تیر ۳۷/۵ و مرداد ۳۸ درجه و متوسط سردترین ماههای سال بهمن ۱۴ و اسفند۱۵ درجه می‌باشدپر باران ترین ماههای سال بهمن با ۲۷۴/۵ و آذر با ۲۲۱ میلیمتر و کم باران ترین ماهها فروردین با ۵۰ و دی با ۴۶/۵ میلیمتر و تعداد روزهای بارانی سال ۱۳۶ روز می‌باشد.
خاک منطقه خشکبیجار

خاک بخش خشکبیجار تماماً جلگه‌است. این گروه از خاک که معمولاً از رسوبات رود خانه‌ها بوجود آمده و دارای پستی و بلندی‌های اندکی است و بدلیل دارا بودن مواد آلی و سابقه جنگلی منطقه و ریزش سالها برگان درختان به رنگ قهوه‌ای متمایل به سیاه خاکستری بوده بهترین محل برا کشت انواع گیاهان متداول بخصوص برنج است.
رودخانه‌های خشکبیجار

مهمترین رودخانه خشکبیجار رودخانه گیشه دمرده‌است. این رود که از ورودی شهر می‌گذرد جلوه‌ای خاص به این شهر بخشیده. افسانه‌ای قدیمی بیان می‌کند که یک عروس وداماد خشکبیجاری در حین عبور از روی یک پل چوبی رودخانه، به علت شکستن پل در رود افتاده و عروس خانم جانش را از دست می‌دهد. این واقعه در روز عروسیشان اتفاق افتاده‌است مناظر زیبای اطراف رود چشم هر بیننده‌ای را می‌رباید رودهای دیگر خشکبیجار عبارتند از:

نوره
خشکبیجاری
بازاری

وجه تسمیه خشکبیجار

خشکبیجار که سابق بر این خشکبجار تلفظ و نوشته می‌شد. از دو کلمه خشک وبیجار به معنی شالیزار ترکیب یافته‌است. با توجه به اطلاعات و بررسی اطلاعات بدست آمده در گذشته پدیده کم آبی از مشکلات عمده این منطقه بوده.دوری از سفید رود عدم دسترسی به این رود عظیم مشکلات فراوانی را در امر کشاورزی ایجاد می‌کرد. بطوری که در سالهای کم باران بعلت استفاده مرازع بالا دست به کمبود آب دچار می‌شد. بر این اساس به خشکبیجار یعنی مزارع کم آب و خشک نامیده می‌شد.
نفت در خشکبیجار

مخازن نفتی فراوانی درمنطقه خشکبیجار کشف شده که در فاز پالایشگاهی میدان عظیم سردار جنگل در این منطقه نیز استخراج نفت آغاز می‌شود
خشکبیجار قدیم

خشکبیجار در قدیم از دو دهستان نوشر، حاجی بکنده وشامل روستاهای زیادی بود که از این بخش جدا شدند. مساحت تقریبی این منطقه در حدود۱۶۷ کیلومتر مربع بود که به ۹۵ کیلومتر مربع تقلیل یافت. صنایع دستی فراوانی در این شهر ساخته می‌شد که می‌توان از ابریشم بافی یاد کرد. این صنایع به دلیل اقتصادی نبودن رفته رفته برچیده شدند.
سابقه تاریخی خشکبیجار

سابقه خشکبیجار به حدود ۸۰۰ سال پیش بر می‌گردد. در زمان حمله مغول در سال ۷۰۶ هجری قمری این شهر به دست سربازام مغول غارت شد و سلطان این بخش (سالوک) که مردی شجاع بوده مجبور به تسلیم می‌گردد. دردوره صفویه ودر زمان شاه طهماسب صفوی- حومت گیلان بیه پس (گیلان به دو قسمت بیه پس وبیه پش تقسیم شده بود) در سال ۹۷۵ هجری به جمشید خان پسر سلطان محمود بخشیده شدجمشید خان نیز در سال ۹۸۹ هجری قمری بوسیله وزیرش به قتل می‌رسد. دو پسر جمشید خان به نامهای ابراهیم خان و محمدامین خان بر سر قلمرو پدر به ستیز با یکدیگر بر می‌خیزند. ابراهیم خان در پناه امیران فومن ومحمد امین خان در پناه امیران لاهیجان قرار می‌گیرند. محمد امین خان پایگاهش را در خشکبیجار قرار می‌دهد…. بنا به نوشته ه-ل رابینو در کتاب ولایات دارالمرز گیلان در حدود ۱۰۰ سال پیش خشکبیجار دارای ۱۶۰۰ باب خانه وهمچنین بازارهای هفتگی در روزهای دوشنبه وپنج شنبه بوده‌ است.

با ما با معرفی سایر جاذبه های گردشگری در سایت سفارت ایران در برلینهمراه باشید

 



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 بهمن 1396 | نظرات ()